Remote Apps

 

WAT HOUDT WERKEN MET REMOTE APPS IN?

remote apps icon
Met de Hunter Cloud Remote Apps hebben u en uw werknemers overal en op verschillende apparaten (Windows, Mac OS X, iOS of Android) de mogelijkheid productief te blijven. De toepassingen van uw bedrijf draaien op een Windows Server in de Hunter cloud waar ze eenvoudig kunnen worden geschaald en bijgewerkt. U installeert de Apps op uw met internet verbonden laptop, tablet of telefoon en vervolgens heeft u toegang tot toepassingen (Word, Outlook etc) alsof ze lokaal worden uitgevoerd.
Wanneer geopend zijn de icoontjes onderin uw balk te vinden. U schakelt zo razendsnel tussen lokaal en remote.

HOE WERKT DAT OP MIJN MAC?

Op een Mac werkt het net even wat anders. Hieronder een korte uitleg om het gebruikersgemak te vergroten.
Er zijn twee manieren om met de Remote Apps te werken:
Onderin de balk staat een icoontje dat laat zien dat u met remote apps werkt. U kunt daar op klikken om naar uw remote apps te gaan. U kunt dan direct door naar de door u reeds geopende applicaties of u opent het menu en kunt uw keuze maken door op de icoontjes te klikken.

screenshot remote app 2De tweede manier is de volgende:
Boven in de balk staat ook een icoontje. Wanneer u daar op klikt verschijnen de reeds door u opgestarte applicaties. Wanneer u op een applicatie klikt bevindt u zich in de Remote Desktop omgeving. En kunt u werken met uw applicatie zoals u gewend bent.


KOSTENBESPARING

Met de Remote Apps heeft u een kosteneffectieve oplossing voor een fluctuerend personeelsbestand of snel veranderende bedrijfsbehoeften. Breid snel uit en geef bijvoorbeeld stagiaires, leveranciers of grote groepen nieuwe werknemers toegang tot bedrijfstoepassingen zonder voor nieuwe servers en kostbare infrastructuur op locatie te hoeven betalen, en schaal vervolgens terug wanneer de bedrijfsbehoeften veranderen.

VEILIGHEID

Hunter Cloud biedt een beschermde oplossing voor het leveren van toepassingen. Toepassingen worden nooit verstuurd naar of opgeslagen op apparaten van werknemers. Ze worden gecentraliseerd op hetzelfde vertrouwde en betrouwbare platform dat door supportoverheden, financiële dienstverleners en andere grote organisaties wordt gebruikt om met gevoelige informatie om te gaan. Gebruikers hebben toegang tot hun bedrijfstoepassingen via het met certificaat beveiligde Remote Desktop Protocol van Microsoft.

Direct starten!
Facebook
LinkedIn