Hunter – CRM

hunter workgroup

  • Email, agenda integratie, digitale handtekening
  • Koppeling met navigatie applicatie
  • Sla tot 8TB gegevens op
  • Maak en wijzig grafieken
  • Organiseren, delen en beheren van contacten

Zomaar een greep uit de mogelijkheden van Hunter-CRM.
Wij bieden een flexibele crossplatform CRM, ERP en HRM. Heeft u specifieke aanpassingen nodig? Wij maken de software op maat.
Hunter-CRM maakt het mogelijk uw klantenbestand te optimaliseren en te onderhouden en is eenvoudig aan te passen aan de unieke vereisten van uw bedrijf en branche.

Het is essentieel om zoveel mogelijk te weten en vast te leggen van uw relaties. Alleen dan kunt u optimaal anticiperen op wat hen aangaat.

Probeer gratis! Een impressie:
hunter-crmRelatiebeheer
Relatiebeheer vormt de basis van ons Hunter relatiebeheer systeem. Door middel van het basis Hunter-CRM
systeem heeft u alle gewenste informatie van uw relaties op dezelfde plaats.

Activiteiten:
Kies voor de module Activiteiten en leg alle activiteiten van en voor uw relaties vast. U kunt zelfs een antwoord retour verzoeken van degene aan wie u de activiteit overdraagt om te zien of actie reeds en op tijd is ondernomen.
Bezoek rapportage:
Voor verkopers en receptionistes een onmisbare module. Uw medewerkers leggen alle inkomende en uitgaande rapportage(s) vast waardoor u ten alle tijde een duidelijk overzicht heeft van alles wat besproken is.
Daarnaast kunnen vervolg acties gepland worden en kunnen deze, waar nodig, overgedragen worden aan derden. Desgewenst kunt u een bevestiging van afhandeling verzoeken van degene aan wie u deze actie heeft overgedragen.

Direct Mail:
Deze zeer krachtige module stelt u in staat om correspondentie te versturen naar een gerichte doelgroep. U schrijft uw boodschap slechts eenmaal in standaard correspondentie, selecteert de bedrijven – en contactpersonen – naar wie u deze correspondentie wilt sturen. U klikt op de knop: ‘verwerk de selectie’ en Hunter doet de rest.

Opportunities (kansen):
Deze module is onder andere bedoeld om omzet prognoses te maken, en stelt u in staat een – op individuele basis tot stand gebrachte – totaal raming te maken waarop u uw beleid kunt afstellen.

hunter-crm-activiteitenOffertes:
Deze module stelt u in de gelegenheid om offertes direct vanuit uw Hunter relatiebeheer systeem te maken en deze vervolgens direct onder de projectgegevens op te slaan. Door middel van een paar muis klikken is uw offerte gemaakt.

Subartikelen:
Ook wel samengestelde artikelen genoemd, deze module stelt u in de gelegenheid om de verschillende (sub)artikelen samen te voegen om tot een samengesteld artikel te komen.

Bestelling & Inkoop:
Volledige controle van nog te ontvangen goederen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van Hunter bent u verzekerd van een sluitende controle op al uw inkopen en heeft u op elk gewenst moment altijd het juiste advies.

Inkoop module:
Boek al uw inkopen met behulp van deze module en genereer overzichten. Incl. koppeling naar uw
financieel pakket en project administratie.

Kassa module – Hunter-Retail:
Door de opbouw van het systeem kunnen specifieke wensen op maat worden ingericht in het pakket.
De kassa module is een commercieel beheersprogramma, een uitgebreid kassa/afreken systeem met daaraan
voorraadbeheer gekoppeld. Voor meer informatie klik hier

Herhalende facturen:
Indien uw organisatie periodieke facturen verstuurt dan is deze module het antwoord voor u. U bepaald op een individuele basis met welke frequentie een factuur gegenereerd moet worden, of dit nu per jaar, kwartaal of per maand is. U voert de gegevens van uw relatie éénmaal in en Hunter zorgt voor de verdere afhandeling.

Herinneringen:
Het sturen van herinneringen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Deze module verbetert beslist de efficiëntie van uw financiële afdeling, u hoeft slechts éénmaal de gegevens in te voeren en het Hunter relatiebeheer systeem zorgt voor de rest.

Adminstratie:
Deze functie stelt u in de gelegenheid om projecten in te voeren en hier vervolgens per project alle gegevens voor een project vast te leggen.

hunter-crm-rapportenUrenregistratie:
Deze module is niet alleen een registratiemiddel voor het bijhouden van uren maar stelt u tevens in de gelegenheid om zonder moeite de in- en externe prijzen van uw medewerkers te bepalen.

Prijsafspraken:
Niet al uw afnemers betalen dezelfde prijzen voor uw goederen en/of uren. Uw organisatie betaald ook niet altijd dezelfde prijs voor de goederen of uren welke u inkoopt. In deze module kunt u eenvoudig de prijsafspraken vastleggen.

Koppeling Boekhouding:
Het Hunter relatiebeheer systeem is een commerciële applicatie, speciaal ontwikkeld om uw (verkoop) medewerkers maximale flexibiliteit te bieden gedurende het gehele offerte en order- of project verwerking traject. Hunter-CRM maakt koppelingen voor de meest gangbare accounting software welke naadloos aansluiten op het systeem. Koppelingen zijn o.a. mogelijk met Account View, King, Exact en Snelstart.

eCommerce | Dynamische Website:
Maak uw website dynamisch en laat toeleveranciers of afnemers direct orders invoeren via het internet en verwerk deze ‘realtime’ in uw Hunter back-office. Door deze module te koppelen aan uw Hunter relatiebeheer systeem maakt u uw website database gestuurd.
Internet heeft gezorgd voor een explosieve toename van e-commerce. In de eerste plaats doordat aanbieders en afnemers tegen betrekkelijk geringe kosten een wereldwijde markt kunnen betreden die door internet bovendien veel transparanter is geworden. E-commerce is zonder twijfel een waardevol middel voor de toekomst. Hunter biedt moeiteloos een verbinding tussen uw intranet en het internet. Klanten kunnen online orders plaatsen die meteen in uw back-office worden verwerkt. Leveranciers kunnen ‘hun’ werkvoorraad meteen inzien zodat zij hun voorraad bijtijds kunnen aanvullen.
Wij bieden uw bedrijf maximale flexibiliteit. Hunter biedt bedrijven, die via meerdere dochterbedrijven opereren, de mogelijkheid om gescheiden administraties binnen dezelfde toepassing te benutten.

vragen knop

Vandaag bestellen? Bel: 088 110 1000


– Waarom zou ik CRM gebruiken?
– Wat is CRM?
– CRM Online – Altijd uw data dichtbij!

Facebook
LinkedIn