Nieuws

De nieuwsbrief van april staat er weer op! Razendsnel schapetiketten printen met Hunter-Retail
Bekijk hem hier…Lessen die retailers kunnen halen uit Sinterklaas en Kerstmis

kerstmis
22-11-16
Nu Sinterklaas weer in ons land is, gaat het winkelseizoen ook weer van start. De decembermaand is voor de meeste retailers de beste maand van het jaar qua verkopen, maar toch kan het altijd beter. Ieder jaar zijn er berichten over te laat bezorgde cadeaus en uitverkochte producten. Welke lessen kunnen retailers leren van de fouten die gemaakt zijn in voorgaande jaren? Manhattan Associates zocht het uit en zet de vijf belangrijkste tips voor retailers om succesvol de decembermaand door te komen op een rij. Lees hier verder…


25-10-2016
Beacons op de hogeschool, een support tip en de Lunch-Bus wordt uitgelicht in de nieuwsbrief van oktober.
Lees hem hier…


Valse email facturen ziggo

Helaas worden veel klanten op dit moment bestookt met ransomware.
Het gaat om een vals e-mailbericht dat bedrieglijk echt lijkt en waarin over een openstaande factuur van kabelbedrijf Ziggo wordt gesproken. OPEN DEZE MAIL NIET!
De afzender kan er uitzien als: ziggo@gloryhcf.com of ziggo@edisonsmart.com

Wanneer je op de link in de e-mail drukt, kom je op een valse website van ‘Ziggo’ terecht. Als je daarna op de link klikt waar de fictieve factuur in een zip-bestand klaarstaat, installeert automatisch zogenaamde ransomware op de computer. Deze versleutelt bestanden en gijzelt hierdoor de computer.
Open deze mail niet en klik vooral niet op het ZIP-bestand!

Voor verder vragen neem gerust contact op met onze service desk: 088 110 1000
Of lees hier tips om malware te voorkomen.


De retail kan weer ademhalen: minder faillissementen, meer groei

winkelen
11-10-16
Eindelijk goed nieuws voor de retail. De ergste pijn van de economische crisis is voorbij, zo stelt de ABN Amro vanochtend. Wel zorgen een stevige concurrentie en overschot aan winkeloppervlak nog steeds voor problemen.
ABN verwacht dat er in 2016 500 winkeliers failliet gaan, het laagste niveau sinds 2008. De grootste golf faillissementen is achter de rug, denkt de bank dan ook. “De economie trekt aan, consumenten geven weer geld uit en dat zie je direct terug in de daling van het aantal faillissementen”, aldus Sonny Duijn van het Economisch Bureau van de bank tegen RTL Z.
Lees hier verder…


hanzehogeschool

Beacons op Hanzehogeschool Groningen

4-10-16
Hunter-CRM heeft het Hunter Beacon portaal op geleverd aan de Hanzehogeschool Groningen. De studenten van het instituut voor Communicatie, Media & IT kunnen gebruik maken van het portaal om toepassingen bij te bedenken en te ontwikkelingen.
De onderwijsinstelling zoekt constant aansluiting bij het werkveld en volgt de nieuwste ontwikkelingen. Beacontechnologie is een nieuwe technologische ontwikkeling bedoeld om op korte afstand apparaten te herkennen. De Beacon zendt een signaal (baken) uit dat een ander apparaat met de juiste ontvanger kan decoderen.
Beacons gekoppeld aan de juiste software zijn breed inzetbaar. In combinatie met een app kunt u location based informatie sturen. Of denk aan vouchers of product informatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.
De Hanze Hogeschool geeft de studenten de kans om met het Hunter beacon platform te werken zodat ze met concrete toepassingen komen.


Hunter bedrijfsuitje

26-8-16
Het Hunter team is wezen zeilen op het Slotermeer (Friesland)
Hunter bedrijfsuitjeHunter teamKasper en RichardOscar en Casper


Hanscan
21-7-16
Koppeling Biometrisch betalen, hoe voorkom ik malware en de nieuwste whitepaper over Omnichannel.
Dat en meer in de nieuwsbrief van juli. Bekijk hem hier…


IMG_0734

Xpeditie blauwe stad 2016

19-7-16
Hunter-CRM heeft dit jaar een (narrowcasting)zuil geplaatst waar bezoekers van het terrein hun boodschappen online kunnen bestellen bij Uw Kruidenier Jurrie Meedendorp. Narrowcasting is een goede manier om informatie te verspreiden. U kan bijvoorbeeld het laatste nieuws over uw bedrijf erop zetten, de aanbieding van de week of social media berichten van Facebook of Twitter. In dit geval heeft de klant toegang tot de webwinkel van Uw Kruidenier. Meer weten over narrowcasting?
Lees het hier…


Foodtrucks in trek: enorm veel nieuwe cateringbedrijfjes

16-6-16Foodtruck
Evenementen zijn populair en dat zien veel ondernemers als een kans: het aantal cateringbedrijven op festivals en andere evenementen is sinds 2011 fors toegenomen. Afgelopen vijf jaar kwamen er 3000 bij.
In 2015 waren er in totaal 801 festivals in Nederland, in totaal trokken deze 22,7 miljoen bezoekers. “We hebben steeds minder vrije tijd en steeds meer geld. Als we ergens zijn, laten we het geld dus ook gemakkelijker rollen. Evenementen kunnen zich onderscheiden door catering aan te bieden met kleine specialisten”, zegt Van Schendel. Meer…


Veranderend consumentengedrag uitdaging voor retailers

31-5-16
Het kunnen beïnvloeden van veranderend consumentengedrag is een van de grootste uitdagingen voor retailers op dit moment. Consumenten bezitten vandaag de dag allerlei devices waarmee ze op ieder gewenst moment, op welke plaats dan ook een product aan kunnen schaffen. Gemak en snelheid zijn de grootste drijfveren voor de consument voor de keuze om ergens een bepaald product te kopen. Hierdoor is de klant minder trouw aan een bepaald merk, maar zal het sneller kiezen voor wat op dat moment het gemakkelijkst, goedkoopst of snelst te kopen is. Lees meer…


Terras and Cooking

Terras and Cooking

17-5-16
We willen Terras and Cooking welkom heten als nieuwe POS systeem gebruiker.
Terras and Cooking biedt mogelijkheid om voor al uw kookactiviteiten het juiste gereedschap te kiezen. Het ‘Living-with-Design and Style’ gamma biedt verschillende mogelijkheden aan om te koken, grillen, bakken, en drankjes klaar te maken. Altijd wat leuks voor familie en vrienden om cadeau te geven. Geniet van gadgets, design en kookemotie. Terras & Cooking, live with Design and Style.


malwareOndanks goede wachtwoorden en een gedegen virusscanner kan het toch nog voorkomen dat er een virus binnensluipt.
Wat kunt u daar nu tegen doen?

Open en download NOOIT een document waarvan u de afzender niet kent!! Het gaat hierbij vaak om een leeg document of een zogenaamde spookfactuur.
Zodra u het document opent kan er al een virus geïnstalleerd worden.
Wanneer u een verdacht mailtje ontvangt met bijvoorbeeld een zip bestand meldt dit dan bij ons.
Onze systeembeheerder kan dan de schade beperken.
Mochten er nog vragen zijn bel ons gerust!

Lees ook: 8 tips voor veilig werken in de cloud


kassa met hunter screen

CRM in uw browser!

21-4-16
Onze nieuwe nieuwsbrief staat er weer op! Klik hier om hem te bekijken en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Hunter-CRM. Onze programmeurs zijn bezig met het ontwikkelen van CRM online en we hebben onze POS software vernieuwd. Dat en nog veel meer in de nieuwsbrief van april.


Kan ik internetten in mijn cloud omgeving?

29-3-16
Bekijk onze Hunter Cloud tip hier in deze PDF…


Uw kruidenier Frank

De rijdende winkel van Frank Stemerdink

11-02-16
We hebben weer een kassa op kunnen leveren. Dit maal in het oosten van de achterhoek: Lichtenvoorde.
Het Hunter Team wenst Frank Stemerdink veel succes!

Voor al de dagelijkse boodschappen kan iedereen bij Frank terecht: brood, vlees en vleeswaren, kaas, groente en fruit. Kaarten en postzegels behoren tevens tot het assortiment. Daarnaast is het mogelijk om bij Frank brieven te posten en extra geld te pinnen. Een belangrijk product dat Frank aanbiedt wordt gevormd door de maaltijden van Eetgemak. Dat zijn gezonde en betaalbare gerechten die koelvers geleverd worden en daarna nog in de diepvries kunnen. Lees verder…


Benieuwd wat wij in 2016 gaan doen?

26-1-16
Lees het hier in onze nieuwsbrief van januari!


Omnichannel business: de kracht van retail-apps

15-12-15
Steeds meer retailers zetten apps in om de customer journey van hun vaste klanten zo soepel en aantrekkelijk mogelijk te maken. En met succes.
Hoewel retailers voor bereik en vindbaarheid veelal rekenen op een mobiel geoptimaliseerde website, blijkt deze niet op te kunnen boksen tegen de voordelen van een eigen app. “App-data vertellen ons een kristalhelder verhaal”, aldus de onderzoekers van comScore, “ze domineren de mobiele ervaring, waarmee de mobiele browser een eenzame speler is geworden in een zee van apps.”
Lees hier het hele artikel..


Kassa geïnstalleerd en getest Uw Kruidenier

uw_kruidenier_roel_dijkstra8-12-15
Afgelopen week hebben we een nieuwe kassa opgeleverd voor Verscentrum Nederland.
De kassa is geïnstalleerd en getest. 10 december kan Roel Dijkstra met zijn rijdende winkel beginnen. Lees verder…

Onze POS is eenvoudig, betrouwbaar en op maat gemaakt. Kijk hier voor meer informatie over Hunter-Retail.


Hunter-CRM ontwikkelt verschillende apps.

22-10-2015
Lees dat en meer in de nieuwsbrief van Oktober.


scanbestelVoor Verscentrum Nederland hebben wij een inkoop applicatie ontwikkeld.

6-10-2015
Deze applicatie zorgt ervoor dat u uw voorraad eenvoudig en snel kan bijwerken met een PDA.
Dit stukje software is eenvoudig in gebruik en bespaart u een hoop tijd.
Hoe werkt het?
Scan de GTIN op het product of de barcode op het VCN schapkaartje en bestel direct het product.
Snel en eenvoudig!
Wilt u meer informatie bel ons gerust!


Schaap&Bron app

Hunter ontwikkelt app voor Schaap&Bron

14-9-15
Wij hebben een app ontwikkeld voor Schaap&Bron BV. Met deze app kunt u eenvoudig en snel zien of Schaap&Bron de auto onderdelen heeft die u zoekt.
Download de app voor Android hier..
Download Hunter-CRM in de App Store


Omnichannel-benadering millennial voor retail lucratief

8-9-2015
De beaconing-techniek is één van de meest innovatieve manieren binnen retail om klantbinding te optimaliseren en versterken.
“Zowel de Nederlandse retailbranche als de consument zijn nog vrij terughoudend als het gaat om het gebruik van de beaconing-techniek”, stelt Gaby Kroet, countrymanager Benelux bij Aerohive. “Een gemiste kans, want de retailbranche heeft, mede dankzij tegenvallende cijfers, behoefte aan innovatieve oplossingen. Beaconing is één van de zaken die winkeliers kunnen oppakken om te innoveren.”
Lees hier verder


sail 2015ICT brengt Sail 2015 nog meer tot leven

25-08-2015

Tijdens de Sail-in parade wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde long-range beacons met een bereik van 300 tot 350 meter. InBeacon ontwikkelde een software platform waarbij toeschouwers via de Sail app automatisch informatie krijgen over bijzondere schepen zodra ze in de buurt zijn. Hiervoor worden aan beide kanten van een tallship beacons geplaatst, waardoor ook de toeschouwers op de kade van het soms wel vierhonderd meter brede Noordzeekanaal via bluetooth worden bereikt. Beacon-technologie is gebaseerd op de Bluetooth 4.0 standaard.
Lees meer..


Welke voordelen heeft ons nieuwe spamfilter voor u?

23-7-2015
Lees dat en meer in de nieuwsbrief van Juli..


Jurrie Meedendorp is de eerste ondernemer die een webwinkel inzet op een rijdende winkel

blauwe stad7-7-2015
Jurrie Meedendorp heeft een rijdende winkel maar wat zou nu mooier zijn wanneer de klant ook nog specifieke producten van te voren kan bestellen, kortingsbonnen kan ontvangen op hun smartphone en in de winkel kan betalen met de smartphone. Dat kan sinds kort bij de Uw Kruidenier wagen van Jurrie Meedendorp.
Een rijdende winkel heeft mogelijk niet alle producten die u zoekt in de wagen, daarom kunt u nu via de webwinkel van Jurrie Meedendorp uw producten bestellen.
U bestelt uw producten via de app die u installeert op uw smartphone of tablet. De volgende dag brengt Uw Kruidenier ze bij u langs.
Wilt u de rijdende winkel bezoeken? Jurrie Meedendorp staat met zijn wagen op de Xpeditie Blauwe Stad Groningen 10 t/m 19 juli en fungeert daar als campingwinkel.

Het ecosysteem van Hunter-CRM wordt ingezet om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.
Hunter levert de app, webwinkel en de beacons.


Digitale selfservice centraal tijdens CRM Evolved 2015

customer first4-6-15
Organisaties als Google en Uber leren ons dat klantinteractie direct, simpel en relevant moet zijn. Geen verrassingen onderweg, maar een snel antwoord op je Google-vraag en na je Uber-taxirit binnen enkele seconden een digitale nota in bezit. Dat willen we toch allemaal? Herontwerp daarom de klantenservice, want de klant is digitaal en die wil digitaal krijgen wat hij digitaal hebben wil, stelt Pegasystems tijdens het CRM Evolved Event 2015 in Den Haag. Digitale meerwaarde, hoe lever je dat?
Lees meer


‘Hunter-CRM koppelt Beacon technologie aan CRM software’

28-4-15
Nieuwsgierig? Bekijk hier de nieuwsbrief van April.


mcdonalds-piper-ibeacon-app-screenshotsHands-on ervaring met iBeacon campagne McDonalds

31-3-15
26 McDonalds vestigingen in de staat Georgia zijn een iBeacon pilot gestart. Bij aankomst bij zo’n vestiging worden verschillende coupons via een iBeacon en een app beschikbaar gemaakt voor klanten. Deze actie zorgde voor 8% omzetstijging en 18.000 gebruikte coupons in slechts vier weken.

Gezien dit positieve resultaat heeft Remco Bron één van de vestigingen in Columbia (Georgia) bezocht waar de iBeacon campagne momenteel wordt gebruikt. Hij nam de proef op de som en vroeg de manager en medewerkers naar hun ervaringen met iBeacons.

Lees hier de ervaringen


beacon knorrKnorr gebruikt iBeacons voor remarketing campagne op mobiel

17-3-2015
Relevantie is de sleutel voor een succesvolle advertentiecampagne. Online is deze relevantie gemakkelijk te meten.
Tegenwoordig zijn remarketing campagnes hiervoor populair. Heb je een specifieke website bezocht dan vind je de komende dagen en soms zelfs weken banners en advertenties terug van die website. Tot nu toe was remarketing alleen online mogelijk, maar iBeacon technologie kan daar verandering in brengen.
Bekijk onderstaande link en ontdek hoe een beacon kan werken als offline cookie. Door te registeren waar iemand geweest is kan vervolgens een advertentie gericht worden ingezet in een app of andere online beleving en daarmee een connectie maken tussen online en offline beleving.
Lees hier het hele artikel..


wifiWat kun je thuis (en op de werkvloer) doen aan overbelaste wifi?

10-03-2015

Draadloos internetten in drukke steden gaat steeds lastiger, blijkt uit onderzoek van het Agentschap Telecom. Een oplossing die het Agentschap aandraagt is overstappen op de 5 GHz-band, maar wat betekent dat? En kan dat zomaar? Lees hier het volledige artikel..

Hieronder enkele tips om uw wifi-verbinding te verbeteren:

  • Om te controleren wat uw internetsnelheid is: www.speedtest.net
  • Verander de plaats van uw router, dit hoeft soms maar 10cm te zijn
  • Zorg dat de driver van uw router en de netwerkadapter altijd up-to-date zijn
  • Wat zijn storingsbronnen voor uw wifikanaal? Denk aan: Videobewakingssystemen of alarmsensoren, bluetooth apparatuur, draadloze lichtschakelaars

Nederland loopt voorop met cloud gebruik

12-2-2015

cloud afbeeldingWerken in de cloud verbetert de flexibiliteit en schaalbaarheid van organisaties. Dat zegt ruim de helft van de IT-managers. Nederland is dan ook koploper in het gebruik van cloud-diensten.

Toch zegt slechts 8 procent van de ondervraagde Nederlandse IT managers dat het grootste deel van hun IT infrastructuur verhuisd is naar de cloud. Maar het is meer dan de collega’s in andere landen. De adoptie van cloud-diensten in andere Europese landen heeft een gemiddelde van 4,8 procent.
Lees meer


Hunter-CRM is per 26-1-2015 gecertificeerd door ICT Waarborg voor de volgende vakgroepen:
  • Automatiseerderlogo_150x150_white
  • Webontwikkelaar
  • Hostingbedrijf

CRM: Zeer toepasbaar in de logistiek

6-1-2015

CRM is in de beste vorm niet alleen bedoeld voor verkoop; het is het bewaken van relaties in het bedrijf. Stel eens voor dat u van een klant kan zien wanneer en hoe vaak zij een spoed-opdracht hebben gegeven. En door wie. Wie heeft dat bij u aangenomen en opgevolgd? Hoe vaak kwam dat per maand voor? Hoeveel klachten heeft u gehad en door wie zijn die opgelost? Hoe vaak heeft een tarief afgegeven en door wie is dat opgevolgd? En hoe vaak heeft u een charter gebeld, door wie en wat kwam daar uit?

Eigenlijk zou vrijwel ieder contact in een CRM-systeem moeten komen, en niet zomaar een willekeurig CRM-systeem, maar gekoppeld aan de order, de opdrachtgever en de persoon die het afhandelt. Alleen dan zijn er interessante relaties te leggen en ziet iedereen dwarsverbanden die echte toegevoegde waarde bieden.
Lees verder


zorgboodschap logoFoodservice Awards 2014: Zorgboodschap is Challenger of the Year

2-12-2014

Zorgboodschap, de online supermarkt voor de zorg, is uitgeroepen tot Challenger of the Year 2014 tijdens de tweede editie van de Foodservice Awards in Noordwijk. De jury onder leiding van Jan-Willem Grievink (Foodservice Instituut Nederland) was unaniem in haar oordeel over de winst van Zorgboodschap. ‘Deze partij in de foodservice heeft vroegtijdig ingespeeld op een prangende, maatschappelijke vraag. Zij vult dit in op een slimme manier en op vernieuwende wijze’.
Lees meer..


cloucompleteicon-300x300 - kopie35 Procent Nederlanders bewaart bestanden in cloud

4-11-2014

Iets meer dan één op de drie Nederlanders gebruikt clouddiensten om bestanden op te slaan. Vooral het opslaan van foto’s op internet is populair. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die het CBS dinsdag heeft gepubliceerd.

Jongeren gebruiken de cloud het meest. In de leeftijdsgroep 12 tot 25 jaar slaat 45 procent bestanden online op. Bij 65-plussers is dat slechts 18 procent.
Lees meer


Hoe veilig is de cloud? (infographic)

28-10-14

De beveiliging van de cloud blijft de gemoederen bezighouden, dus hoe veilig is de cloud nu eigenlijk? Deze infographic legt uit hoe het zit met firewalls, VPN blocking en DNS beveiliging.
Bekijk hier de infographic…


Mobility leidt tot groei van CRM

23-09-2014
databaseOok Social Media, Webanalytics en E-commerce hebben een impact.
Mobility is één van de aanjagers van CRM technologieën, zo meldt Gartner. Op deze manier kan de klantenervaring worden verbeterd en dat is precies wat veel bedrijven dan ook doen.

Wat is CRM?

CRM staat in het teken van het verbeteren van het klantencontact. Met CRM technologieën moet de klant centraal worden gezet en aan de wensen van deze klanten worden voldaan. Bij CRM draait alles om het vastleggen van klantdata, het definiëren van risico’s en potentie, het combineren en analyseren van de data en vervolgens de samenwerking met de stakeholders.

Aanjagers van groei CRM

Door nieuwe vooruitgangen op technologisch gebied, kan er veel meer (klanten)data worden verzameld dan eerder mogelijk was. Om die reden speelt CRM een steeds grotere rol bij mobility, social media, webanalytics en e-commerce. Dit zijn dan ook de aanjagers van de groei van CRM, zo beweert Gartner.

Lees meer…


foodemotion 2014Op 9 en 10 september stonden we met onze geavanceerde kassa software op de de FoodEmotion 2014 te Apeldoorn!
|

|


Heb ik mobiel CRM echt nodig?

13 augustus 2014
mobiel crm image
Dat is een vraag die we veel voorbij zien komen. Door de opkomst van mobiele apparaten als smartphones en tablets heeft ook CRM een ontwikkeling doorgemaakt, dat is terug te zien in de mobiele versies van CRM systemen. Maar is dat wel echt nodig?
Laten we voorop stellen dat dit nodig is om zoveel mogelijk waarde uit een CRM te halen. De voordelen wegen zwaar, en dat willen we door middel van dit artikel verder uiteen zetten.
Lees meer

Facebook
LinkedIn